you're the light that makes my darkness disappear

when you look me in the eyes - jonas brothers


hej igen bloggen
har inte bloggat.... ja jättelänge, men har inte orkat, inte haft nå att skriva om osv.
aja, kommer ett snabbt inlägg nu iaf.

igår började dagen med captains choice som i princip är cykel intervaller och styrka RIKTIGT intensivt efter varann i cirka 40minuter, sjuuuukt jobbigt var det, men riktigt bra träning. sen var det skola och lite lektioner sen var det dags att löpa en mil ute, till umedalen och tillbaka. gick bra faktist, kändes bra och var rätt skönt att springa. sprang halva vägen med karin och felix, sen gick dom lite och jag sprang iväg. men de kom ikapp men felix sprang iväg med viktor och jag fortsatte med karin. sen var det tillbaka och stretcha och äta en kortis, och sen vidare till skolan där vi skulle ha matte på kvällen pga öppet hus. guuuuud så värdelöst det var, ledarskaps-kaos var det på lektionen och inte en liten en gick in och kollade på våran lektion av alla 94or, herregud.....
sen var det fika, bullar och saft, så det var gott och sen behövde vi inte gå på idrottsprogrammets innebandy, så jag och evelina åkte hem och träffa josse och jullan på bussen. niiiiiiiiice.
sen åkte när vi var hemma så duschade jag, och kollade på handboll med evis sen, carro kom förbi ibland liksom rudd. trevligt var det, kollade lite på paradise med, hehe.

nu sitter jag i skolan med en trött karin och en ännu tröttare oscar. vi har håltimme till typ 1 så vi ska väll äta snart sen kanske gå lite till nolia och slappa lite, skönt. sen har vi lite lektioner till och sen träning efter, helt OK dag enligt mig!

får se om jag updatear sen i veckan, annars hörs vi :)











RSS 2.0