you got to show me love

show me love - steve angello

hejjjjjjjjjjj

kort inlägg nu, måste plugga sista och sova strax!

pluggat som bara den idag, sjukt skönt faktist!

träningen gick bra med, inte 100 men kul endå! fick dagens lökring av lina också, tack lina!

annars måste jag stå i seket imon för killarna har match, 19.30 på vildmanna, herreuguuuuuud vad trååååk!

aja, vi hörs !!!!!!
pussssssss

/C

and If I come home, how will I ever leave

full moon - the black ghosts

godmorgon!!

vaknade runt 12 och har bara suttit vid datorn sen dess, seeeeegt och skönt, ska dock resa mig snart och äta lite, har ju match på musköten kl 17 mot iksu ungdom, är faktist sjukt taggad känner jag. inte illa!

annars igår så var det ju tänkt att vi skulle på bio, dock blev det inget för det var krångel med att boka, så det blev mys hemma istället där jag först hjälpte evelina lite med henne blogg som nu kan besöka på http://aabsolutevelina.blogg.se ! riktigt mysigt med film och tända ljus :)
sen kollade jag lite film med karin, emelie och felix, först 13 snart 30 sen halva twilight med otroligt bra bild! hehe.
gick och la mig vid 1 och så tror jag.





och snart var det nästan 1 helt år sen denna tjej spelade innebandy, 1 år !!! kan säga att man verkligen ser hur det kryper i kroppen på henne att spela, och annat vore konstigt. ska bli så sjukt roligt och jag har längtat riktigt mycket till att hon ska få spela igen och jag längtar lika mycket tills jag får spela med henne, ni anar inte hur roligt det kommer bli. nästa säsong som kommer komma, den kommer bli din, och min.
du är bäst! det är nära nu!

/C

fighting with the shadows in your head

say - john mayer

hello again

ligger på sängen nu och slappar lite, vakande runt halv 2 och gick upp och åt korv med bröd med sällskap av emelie. vi pratade lite om att gå på new moon ikväll, längtaaaaaaar och jag tror det blir 23.59 föreställningen !!!!! blir att gå med henne, karin och evelina då i sånna fall, låter helt rätt!
annars så har jag tvättat och jag och emelie hjälptes åt att ta in våra cyklar ner i källaren.

annars igår efter skolan så när vi kom tillbaka så tog jag det lugnt och duscha sen kom det lite folk hit, först kom sofia, jossi och angelica hit och åt tacos med evelina, emelie och jennifer sen kom natalie och kollade lite på idol! riktigt trevlig kväll!

nu ska jag nog spela lite tetris, ska försöka bräcka mitt rekord på 66rader.....

/C



taggar 23 december med er!

you will hate that I never gave more to you than half of my heart

half of my heart - john mayer och taylor swift

hej igeeeeeeeen

skrev inget inlägg igår så det blir idag istället!

igår så var det en rätt lång dag i skolan, från 8.20-15.40, hade alla lektioner på mimer men rätt bra dag var det endå, förutom att ingrid som blev sur och arg på mig för att jag klickade ner en msnruta fast jag var typ klar med det vi skulle göra, sen börja hon gnälla om att vi hade skrivit på kontrakt om datorn och blablabla..... tycker verkligeeeeeeeeeen inte om henne.....
aja, sen hade vi träning, gick rätt bra iaf.

idag vaknade jag vid 9 och satte mig ochkäkade frulle med tjejerna och åkte sen till morgonträningen som gick rätt bra. efter det stannde jag och karin och sköt 20 direktskott sen 100 dragskott i fart, gick väll sådär. sen gick vi och satte oss lite vid datorn och gick till hedlunda och handlade lite godis, mjölk och lite sådant till ikväll.
ikväll kommer nattiz till elevhemmet och kikar idol med mig och tror evelina, emelie och carros två classmates kommer med :)

nu ska jag försöka plugga lite på häpen, vi höres !

/C




you make me feel alive

alive - black eyed peace

tjaaaaaa

sitter på rummet nu med nya draggenoverallen, otroligt skön, herregud! bara att tacka och bocka för den!

annars idag har det varit skola och träning som vanligt. kunde inte träna hela träning för har fått nån blåsa från löpningen igår som nu gör ont som satan när jag går.... hoppas på att jag kan vara med imon.
annars på kvällen har jag ätit och duschat, tänkte kolla på tv snart eller så, får se hur det blir. tänkte dricka lite glocken nu, min och kakans favorit!

vi hööööööööööörs

/C

i'm gonna gonna give all my secrets away

secrets - onerepublic

sitter i skolan nu, arbetssätt och lärande. trött som bara den men onerepublics nyaste album waking up håller mig vaken, sjukt bra låtar. blir idrott sen och sedan löpgrupp. är helt slut i benen efter styrkan, men visst, ska löpa som fan sen så kommer jag vara död också!

sofia sitter och spelar seterra och pratar för sig själv med, awesome! (gjorde på häpe:n iaf)

jaja, skriver nog senare, pusssssssssss

/C



waking up

tänkte att jag skulle skriva de låtar som jag har som rubrik och har varje dag, idag är det från albumet waking up med onerepublic, det fick bli den här låten som var den första jag lyssnade på:

all the right moves - onerepublic




igår var vi på dalen-falun, rätt bra match med mycket mål som dalen vann med 11-8 tror jag, kul att kolla på! annars tror jag inte vi gjorde så mycket, jo bakade för mötet som var idag.

så idag var det alltså möte med fika före träningen. 3kladdkakor, 2pajer, massa cookies, stenhårda muffins och chokladbollar bjöds det på och gott var det, inte helt fel faktist. träningen gick rätt bra, lirade bara 3 mot 3.
sen nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt. har pratar lite, spelat tetris och lyssnat på musik, funkar det med.

imon är det styrka på morgonträning och senare löpgrupp, alltid lika roliga tisdagar.....

/C



some kind of boy, some kind of girl, some kind of song around the world

hej igeeeeeeeeeeeeeeeen bloggi

har inte orkat uppdatera, har haft en del för mig nu i helgen, men idag har det varit rätt lugnt så jag skriver nu :)

i alla fall, igår var vi i skolan sen åkte vi hem och åkte senare upp och kollade på dalen-iksu. bra match med mycket folk var det! efter matchen åkte jag och jennifer hem med julia,(vi fick skjuts av hennes föräldrar) till elevhemmet där det blev städning i hela köket ! efter det blev det lite film och sen åt jag lite med julia och jennifer, la mig vid 2 kanske och kollade lite på playa del sol som är så sjukt bra!

idag vaknade jag vid 2 igen och gick upp och åt några mackor och kollade sedan på playa del sol och följde med karin och jennifer till ica och köpte lite mat och godis! sen blev det pizza med carro,emelie och jennifer evelina och evelinas kompis anna som åt annan mat! nu är jag fast här och ska väll umgås och kolla på film sen :)
(ett stort + till killarna som vände 7-1 till 8-11 i dagens match mot jemtland! hur grym är de inte då!)

/C

snart dags för new moon med, taggaaaaaaaaaaar!





give me a sweet dream, or a beautiful nightmare

sitter nu på nk upp i studeringsrummet på mimer och dunkar musik medanst de andra letar svaren på frågorna, nice! sitter med karin, jullan och anja, nice det med!

spelade match igår mot holmsund, ingen toppen match från min sida men det bästa jag gjorde var ett skott i ribban men helt okej endå. match vanns med 3-2, skönt med vinst men vi skulle ha gjort mer mål!

iaf så är det dags för svenska efter nk:n och sen träning med innebandy+intervaller, kan inte bli bättre! ska nog stanna och skjuta efter tror jag....

nu ska jag försöka jobba, seee yaaaaaaaaa

/ C


in the happyland

ja hej bloggen

just nu har jag inte roligt alls, är hemma och är sjuk och det enda som finns är att kolla på playa del sol säsong 1 eller inget..... orkar inteeeeeeeee och hungrig är jag också, men har jag nå mat? nej......

men ska iaf åka till nolia till 4 och kolla på videoanalys på när laget spelar, ska bli roligt att se hur man ser ut när man spelar!

nu ska jag kanske vaska fram nå makaroner från skafferiet och kanske orkar jag laga mat, kanske..

pusssssssss

/C


greetings from space, i am lost without a trace

hejhejhejhejhejhej

ligger i sängen och kollar på idol auditions 2008, asbra!!!!!!! är hemma och är sjuk, därför jag har bristen på något att göra... sov 2 timmar i natt med, så är slut i hjärnan nu + att jag missar träningen OCH fikat hos erika, ååååååååååååh.

nej nu sjunger nils, höööööööööörs




hehe humor i skolan


/C

do you wanna die happy, do you wanna die happy

hejjjjjjj

kom nyss hem från erika, har varit där sen 4 tiden och bakat, eller ja, eller erika bakade med hjälp av jennifer och palle, jag låg i soffan och halvsov. de gjorde lussebullar, american cookies och sen så lagade de våfflor som vi senare åt, huuuuur gott som helst!!!!! så det har väll min dag bestått av, varit hos erika och kollat när de bakat, undebart!

igår på kvällen kom natalie, palle och erika hit ett tag. palle tog med sig singstar så vi sjöng lite, emelie var med hon också, hehe. sen när vi hade sjungit ett tag tänkte vi baka, men det orkade ingen så vi gick upp och kolla när killarna spelade fifa, jag spelade lite mer, men det gick sådär.... senare när de åkte hem så busade jag lite med felix på elevhemmet och lite senare kom felix, robin, hugo och jonas en sväng och hälsade på.

det var allt för mig denna dag, thank yooooou

/ C




sjukast idag !!!!!

hahahaha julia kommer in i mitt rum, och hon har en svart strumpa och en grå strumpa.. och tror ni inte att jag har exakt likadana strumpor, en grå och en svart, på exakt lika fötter. vi har då alltså en av varandras strumpor på fötterna, en grå och en svart!!

hiss och diss? bajs eller nice?

nu är det dagens för dagens ranking!!!!

hiss/nice : 

1. evelinas, min och jennifer sång i köket.
- klockrena toner, svängiga rytmer och oseriösa tjejer, love it!

2. palles, erikas och natalies ankomster.
- snart kommer dessa pangbrudar, love it!

3. emelies och karins skjuts av mig på väg till matbiten med kundvagnen.
- jag gled fram över den frostiga marken i en fräsch kundvagn, love it!


diss/bajs :

1. kvällens sömn
.
- fan vad jag inte sov bra inatt, sov max 6timmar.... hate it!

2. kylan
- inte fan är det varmt i umeå iaf... hate it!

3. mitt blåmärke
- ramlade när jag skulle gina (gena) över några stubbar, och ramlade... hate it!

in new york, concrete jungle where dreams are made of

hey bloggiii

igår var vi alltså på killarnas match mot spöland, de vann med  8-5 och spelade rätt bra, gjorde många snygga mål! efter det så gick jag, oscar och sofia (som cyklade) mot felix som redan hade cyklat iväg med karin och emelie. vi gick förbi statoli och jag och sofia köpte choklad och sander cola och hamburgare tror jag. när vi kom fram till felix var det redan massa folk där. kände alla gjorde jag som var där, så det var roligt! så vi kollade på massa filmer, 4st blev det sammanlagt men jag kollade inte på en enda, skräckfilmer=inte bra så jag höll på med emelies mobil och försökte sova.... men jag, emelie, karin, hugo, oscar, sofia och robin blev kvar hos felix iaf hela natten men jag och oscar tog halv 7 bussen hem till elevhemmet där jag sov och vaknade för en timme sen, har bara hunnit äta lite emellan.

ikväll kanske det blir bio med några, annars vet jag inte vad vi hittar på, blir säkert nå kul.

ni får några nya bilder från umeå först! (eller funka bra att lägga upp två)

/C




and I feel like takin off, let me be you'r supernova

hello again

sitter på rummet nu, kom hem för cirkus 30min sen från skolan där vi hade häpe, tidigare svenska och tidigast morgonträning som gick rätt bra.

annars ska väll killarna spela mot spöland ikväll på vildmanna, så då väntar 20min promenad förmodligen, fan vad kallt.....

blev kort inlägg nu, kanske skriva sen.

/C

I got soul, but I'm not a solider

hey bloggeeeen

sitter på mitt rum nu med evelinas dator som ger musik och spelar fifa i bristen på något att göra. har ätit frukost för inte så länge sen, får väll se om man orkar göra någe mat bara...

gårdagen bjöd på en kvarts långt utvecklingssamtal där min 70åriga senila mentor sa att jag hade koncentrationssvårigheter, för det vet ju han som har mig 20minuter i veckan på en timme där alla sitter och skrattar år han..... efter det sköt jag 100 skott i fart på nolia och åkte sedan hem och spelade fifa mot jennifer och lagade wok m. lövbiff och nudlar till mig och henne sen åkte vi mot vildmanna för match mot umeå city.
matchen var riktigt jämn, city var riktigt tuffa och smällde på bra men vi stod emot riktigt bra. de drog iväg till 4-2 ledning men sen gjorde karin eller erika 4-3 och jag 4-4 efter ett riktigt rötmål med 40sek kvar tror jag. hade tidigare i matchen även ett skott klockrent i stolpen som var hur hårt som helst och ett litet friläge som jag missade.... när det var 11sek kvar så gjorde josse 5-4 i sudden på en underbar pass av julia. efter knäppte tidningen kort på oss som hade gjort mål med!
sen efter matchen gick jag och karin i kylan till bussen som tog 20min att gå till. senare när vi var tillbaka så gjorde vi makaroner och falukorv, hungriga som vi var!

idag väntar fortsatt ta det lugnt tills vi ska åka till träning runt halv 4.


/ C




meme & me

you make me feel alive

tjenaaaaaaaa


sitter i sängen, ungefär 2 timmar för tidigt än vad jag skulle ha gått upp, trodde mitt utv. samtal var 11.30 istället för 13.15... blir ta 12.40 bussen istället med jennifer som missade sitt utvecklingssamtal tack vare att hon somna över, stackarn. hon följer med mig istället och fixar ny tid.
sen efter samtalet ska vi till swedbank och jag ska fixa pengar och jennifer med. sen åkmer jag till nolia och skjuter och jennifer åker nog hem tror jag och städar hennes rum!

ikväll är det match mot umeå city 19.30 på vildmanna! taggaaaaaaaa

/ C





four winds blowing through her hair

hejheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

sitter på rummet nu och försöker få lite lugn och ro, inte för att det går, men gör ett gott försök iaf! har nyss duschat och pratat med pappa, och tidigare ätit och varit på vanligt tisdagsmöte med RIG. skolan bjöd på 1 lektion + idrott där mitt lag vann!!!!!! kung var vi!

fick även veta idag att sm steg 2 ska vara, precis som förra året, i sandviken! jag tycker det är sjukt kul, härligt att träffa alla igen!!! så 5-6 december måste ni bege er till jernvallen alla ni som bor runt omkring!

annars så är det slapp vecka på schemat. imon och på torsdag är det utvecklingsamtals dagar. jag har mitt imon 11.30 om jag inte minns fel (det minns med all säkerhet inte min mentor heller)... ska väll ge bege mig dit då och sen tänkte jag skjuta lite på nolia.
match även imon mot umeå city!!!!

/ C

långa nätter...

... blir dagens rubrik tack vare the one and only, lina elveroth! vilken show hon gav mig och palle!!! dans, (höftrörelser som inte palle kan göra), sång och en hell of a show, det tackar vi för purre!

annars har dagen varit upp och ner. har nog aldrig tyckt så synd om en människa som jag gjorde idag, men hon vet att hon är bäst och att hon fixar det, jag behöver inte säga mer.

träningen gick rätt bra och efter det handla jag, lina, karin och palle. hemfärd, mat och senare dusch och fotbollsgalan med jennifer blev det.

NU: dags att sova, jag är upp allt för sent :s





dagens bild står lina för, fashion..


/ C

she took my heart, I think she took my soul

hallooooo kaj
sitter i klassrummet i väntan på matten som börjar om ca kvarten, lyssnar på kings of leon - closer, därav inläggets rubrik. karin sitter framför mig, hon kom hem igår efter att hon kollat på sin bror i tjeckien som spelade u19 landskamper, hörde att killarna vunnit alla sina och tjejerna vunnit alla och en oavgjord, riktigt bra! riktigt nice att hon är hemma med, tjejen som gillar munkar ;)
annars så har vi haft lektioner på mimer och efter dom var vi några som gick till subway och köpte subwaykakor, tack gud att de finns!
snart börjar matten, sedan bild och sen är det träning :)

hareeeee





bjuder på världens överlägset bästa reklamfilm! kiiiing

/ C

lennart? LENNART? hunden....




sune och bert, jag älskar det!

I'll go crazy if I don't go crazy tonight

heeeeeey

sitter på rummet nu och kollar på hockey med anna, sverige ligger under med 7-0, bra killar.
annars så har jag inte gjort någonting idag, vaknade vid kvart i 2..... har bara suttit vid datorn, kollat på tv eller pratat lite med de andra på elevhemmet, inget märkvärdigt.

igår så gjorde vi inte så mycket, två killar från emelies, carros och evelinas klass, hugo och jonas kom förbi och inte helt förvånande så blev rigkillarna direkt sugna på att hetsa på dom så när de kom så började de kasta tomater och kasta ut vattnet, hehe lite kul var det faktist! sen gikc jag upp till adam och spelade fifa med han, oscar och felix. sen när klockan blev rätt sent gick jag ner och la mig och somnade direkt.

nu ska jag kolla hockey eller fotboll, see yaaaa


ps: min avundsjuka är obegränsligt stor på lena kinder wiklund, tjejen är i barcelona och kollar på zlatan som igår glänste, och på tisdag har hon köpt VIP (!!!!!!!!!!) biljetter för 200krrrrrrr!!! herregud vilket flyt...


/ C






i'm b-a-c-k on track!

heeeeeeey


nu är jag tillbaka med en ny design som jag lyckas åtsadkommit helt själv och en ny header (made by my lovely sister) !

tänkte börja blogga lite om nya livet i umeå som jag numera lever!

vet dock inte hur bra uppdatering kommer bli, men ska försöka så gott jag kan om min nya vardag.

hehe dock så är det inlägg (eftersom jag återupplivade min gamla blogg), så varsågod och läs mina mer än ett och ett halvt år gamla inlägg om ni så gärna vill!



iaf så har jag idag gjort... ingenting... vakna vid halv 12 då pappa ringde och sen har jag bara lagat mat, tittat på harry potter, suttit vid datorn och halvsovit lite. får se vad som händer sen, blir nog nån film eller så kanske med nån på elevhemmet!

hörs!

/ C




bild: czech open i år med riget

RSS 2.0